fbpx
Marko Županić
revolucionarna vaga - shapescale- recenzija prozvoda - stvari koje moraš imati marko
Stvari koje moraš nabaviti

Revolucionarna vaga koja će te motivirati da gubiš kilograme

Prije ljetnih mjeseci uobičajeno je da na svim portalima iskaču vijesti s razno raznim dijetama, zdravim prehrambenim proizvodima i strogim režimima vježbanja koji će te dovesti do gubitka kilograma.

No, želiš li ti zaista izgubiti te kilograme ili ne? Mediji te obmanjuju frazom ‘gubitak kilograma’, iako to nije tvoj glavni cilj. Ti ne želiš gubiti kilograme – ti želiš imati super izgled tijela!

Većina fitness trenera složit će se kako je gubitak kilograma samo popratni čimbenik u postizanju seksi izgleda. Važnije od gubitka kilograma, jest fokusirati se na smanjenje obujma tijela.

Vježbanjem gubimo masti, ali stvaramo mišiće. Mišiće koji su teški i koji zapravo dodaju kilograme tvojem tijelu. Stoga, cilj mršavljenja nije gubitak kilograma, već postizanje super izgleda tijela.

U tom slučaju klasična vaga nema preveliku svrhu. Važniji od vage trebao bi biti metar kojim možeš izmjeriti opseg ramena, struka, bokova, nogu, itd.

No, nedavno je predstavljena revolucionarna vaga koja se ne fokusira na mjerenje broja kilograma, već na mjerenje obujma tijela. Ovo čudo moderne tehnologije, predstavit ću u nastavku.

 

Revolucionarna vaga budućnosti

Shapescale je revolucionarna vaga koja je u potpunosti bazirana na tehnologiji i modernim dosezima znanstvenika. Umjesto kilaže, vaga je usmjerena na mjerenje obujma tijela i analiziranje napretka u mršavljenju ili bildanju.

Vaga Shapescale u suštini izgleda kao i sve obične vage – mala, niska, okrugla. No, pravi doživljaj nastaje kada se vaga upali i počne koristiti. Osoba koja se važe stane na sredinu vage, a malena rasklopljiva ručica se podiže i počinje kružiti oko osobe. Proces kruženja naziva se 3D skeniranje tijela, a zadaća je dobiti potpuno identičan virtualni model osobe koja se važe.

3D skeniranje osobe traje manje od minute. Nakon skeniranja podaci se prenose u aplikaciju na pametnom telefonu i tu tek nastaje prava čarolija. Naime, aplikacija ti daje potpuni uvid u svaku sitnicu koja se promijenila na tvojem tijelu. Na taj način možeš u svakom trenutku znati koliko si napredovao/la u kojem vremenskom periodu.

 

Vaga kao motivator i ključni saveznik u postizanju super izgleda

Tvorci ovog tehnološkog čuda kao jednu od glavnih karakteristika revolucionarne vage izdvajaju – 3D vizualizaciju. Naime, skeniranjem tijela vaga složenim postupcima dolazi do podataka, koje aplikacija pretvara u virtualne vizure.

Šest karakteristika se posebno ističe:

  • vizualiziranje razlika tijela unutar nekog vremenskog perioda
  • praćenje točnog obujma tijela na svim problematičnim zonama
  • praćenje rasta pojedinih mišićnih skupina
  • uvidu u postotak masnog tkiva na tijelu
  • praćenje tjelesnih promjena
  • uvid u napredak i postizanje zadanih ciljeva

Ljudi su vizualni frikovi i informacije puno brže percipiramo preko fotografija. Praćenje napretka putem vizualnog modela na pametnom telefonu biti će jedan od ključnih motivatora u postizanju željenog izgleda.

Unutar aplikacije možeš podesiti svoje ciljeve i možeš u svakom trenutku vizualno vidjeti kako napreduješ. Vizualnom percepcijom tijela do uspješnog mršavljenja ili bildanja.

Zaključak

Revolucionarna vaga Shapescale na tržištu bi se trebala pojaviti početkom 2018. godine. Trenutno su u tijeku prednarudžbe. Vaga se u prednarudžbama može nabaviti po cijeni od 299 dolara.

Nekima će ova cijena biti astronomska, no čini se kako ova vaga zaslužuje tu cijenu. No, za kraj ne zaboravi kako nikakva revolucionarna vaga neće pomoći u gubljenju tvojih kilograma, ako se i sam/a ne pokreneš i počneš živjeti zdravo.

Related posts

Inovativna kabina koja te u 10 sekundi zaštiti od opasnih sunčevih zraka

Marko Županić

1 komentar

Napiši komentar