fbpx
Marko Županić

.

Stranica je u izradi!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Najljepša mjesta u Hrvatskoj

Hrvatska je predivna zemlja bogata raznim prirodnim ljepotama. U ovom projektu zadao sam si zadatak da proputujem Hrvatsku uzduž i poprijeko Na taj način upoznao sam i zasigurno ću još upoznati mnoge sjajne destinacije i znamenitosti. Sva svoja zapažanja predstaviti ću u projektu Najljepša mjesta u Hrvatskoj.

Top 12 destinacija u Hrvatskoj

Do sada sam proputovao mnogo različitih destinacija diljem Hrvatske i u ovom dijelu izdvojiti ću 12 lokacija koje su na mene ostavile najbolji dojam. Generalno, ova lista ne mora značiti da će se i tebi ta mjesta dopasti, ali meni su ostala u lijepom sječanju i rado ću se u njih ponovno vratiti. Važno je spomenuti kako postoji mogućnost da lista s vremenom bude promijenjena, a sve ovisi o tome da li će mi se neka nova destinacija više dopasti.

Super destinacije u Hrvatskoj koje moraš posjetiti

U nastavku slijedi popis svih destinacija u Hrvatskoj koje sam imao prilike posjetiti i za koje sam napisao recenziju na svojem blogu. Destinacije u nastavku poredane su prema ocjenama koje sam im dodijelio na temelju sadržaja i atrakcija koje nude. Ocjene su moj subjektivni doživljaj i ne ocrtavaju stanje kakve mnoge destinacije imaju zahvaljujući svojim marketinškim aktivnostima i promociji u medijima. Dakle, ovo je stvarni prikaz destinacije,bez bilo kakvih utjecaja marketinških agencija i turističkih destinacija.

Destinacije poredane po ocjenama (od 10 do 1)

Sve destinacije (poredane abecedno)

K

 Klenovica 

N

Novi Vinodolski 

P

 Povile 

S

Selci 

 Senj 

 Sukošan 

Sveti Filip i Jakov