Marko Županić

.

Stranica je u izradi!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Najbolje plaže u Hrvatskoj

Diljem Jadranske obale smjestile su se fantastične plaže. Hrvatska je jedna od zemalja s najraskošnijom ponudom različitih plaža. Preko pješčanih, kamenih, kamenčugastih, šljunčanih, svega ima pomalo. Osobno volim pješčane plaže na kojima je moguće igrati picigin i gdje ne moram paziti na oštro kamenje i noge. Dakle, na ljestvici će najbolje rangirane biti pješčane plaže, a dodatne poene plaže će dobivati ako imaju dobru infrastrukturu i ponudu za goste te ako nude puno atrakcija za one željene avantura, bilo sportskih bilo partijanja.

Top 12 destinacija u Hrvatskoj

 

Do sada sam proputovao mnogo različitih destinacija diljem Hrvatske i u ovom dijelu izdvojiti ću 12 lokacija koje su na mene ostavile najbolji dojam. Generalno, ova lista ne mora značiti da će se i tebi ta mjesta dopasti, ali meni su ostala u lijepom sječanju i rado ću se u njih ponovno vratiti. Važno je spomenuti kako postoji mogućnost da lista s vremenom bude promijenjena, a sve ovisi o tome da li će mi se neka nova destinacija više dopasti.

Super plaže u Hrvatskoj koje moraš posjetiti

Posjetio sam do sada mnoge plaže i u nastavku slijedi popis svih plaža u Hrvatskoj koje vrijedi posjetiti. Dakako, lista će se s vremena na vrijeme nadograđivati i postajati će potpunija. Na vrhu, će povremeno doći do neke smijene prvoplasiranih plaža, no one najkvalitetnije po mojem izboru sigurno će biti na ljestvici. Važno je spomenuti da je ovaj popis moje subjektivno mišljenje i vrlo vjerojatno se ne slaže s izborom koje predstavljaju mnogi časopisi i magazini jer velika većina njih dobiva marketinške provizije za oglašavanje takvih destinacija.

Destinacije poredane po ocjenama (od 10 do 1)

Sve destinacije (poredane abecedno)

K

 Klenovica 

N

Novi Vinodolski 

P

 Povile 

S

Selci 

 Senj 

 Sukošan 

Sveti Filip i Jakov