Marko Županić
Inovativna kabina koja te u 10 sekundi zaštiti od opasnih sunčevih zraka marko stvari koje moram nabaviti
Stvari koje moraš nabaviti

Inovativna kabina koja te u 10 sekundi zaštiti od opasnih sunčevih zraka

Vrijeme je odlaska na more i uživanja u blagodatima slobodnih dana. Jedna od iritantnijih, ali i obaveznih stvari na plažama jest mazanje kremama protiv sunčevih zraka.

Nitko ne želi izgorjeti na suncu pa je od izuzetne važnosti nanijeti pravi faktor i spriječiti opekline. Da bismo to spriječili potrebni su nam zaštitni sprejevi ili kreme u tubama.

Srećom, odzvonilo je tubama i sprejevima, jer pojavilo se čudo moderne tehnologije. Uređaj, koji u manje od 10 sekundi na tebe nanosi zaštitni faktor koji poželiš i to bez da uprljaš ruke kremom.

Modernom kabinom protiv sunčevih zraka

Snappyscreen je naprava koja omogućava jednostavno i brzo nanošenje kreme za sunčanje. Radi se o svojevrsnoj kabini koja na sebi ima ugrađene sitne mlaznice kroz koje raspršuju kremu protiv sunčevih zraka.

Uređaj je napravljen na način da korisnik prvo mora odabrati koji zaštitni faktor protiv sunčevih zraka mu treba, a zatim stane u sredinu kabine. Nakon nekoliko sekundi mlaznice počinju prskati kremu za sunčanje po tijelu osobe koje je u kabini. Osoba se okreće, a mlaznice ravnomjerno nanose kremu. Nakon samo 10-ak sekundi cijeli proces nanošenja kreme protiv sunca je završen.

Jednostavnost, praktičnost i potpuna zaštita

Zahvaljujući Snappyscreenu više nisi u potrebi da sa sobom nosiš torbu puno raznih krema za sunčanje i protiv sunca. Sve što je potrebno jest sa sobom ponijeti Snappyscreen karticu kojom plaćaš uslugu nanošenja kreme. Također, usluga može biti plaćena kreditnim karticama.

Uređaj sam po sebi nije kompliciran i jednostavno ga je koristiti. Na uređaju se nalazi jedan zaslon na kojem se odabiru potrebne opcije i sastojci kreme. Ekipa Snappyscreena ostvarila je suradnju sa svjetski poznatim proizvođačima krema, pa možeš biti siguran/na da se radi o kvalitetnim proizvodima. Na uređaj su pričvršćene i zaštitne naočale koje moraš staviti, kako krema ne bi završila u očima.

Vjerujem da zahvaljujući sustavu mlaznica, ovaj uređaj vrlo precizno i ravnomjerno nanosi kremu na svaki dio tijela. Naime, kod običnog nanošenja kreme protiv sunčevih zraka zna se dogoditi da koji dio propustimo ili nanesemo previše kreme. Snappyscreen putem mlaznica i mehanizma okretanja kremu nanosi ravnomjerno i tako pruža kompletnu zaštitu od sunca.

Zaključak

Iako je koncept sam po sebi vrlo interesantan i koristan, nekako se stječe dojam se uređaj neće odmah pojaviti na svim uglovima plaža. Naime, izgled samog uređaja je pomalo futuristički i sigurno postoji mjesta za napredak.

Također, uređaj vrlo vjerojatno ima i pristojnu cijenu pa je pitanje tko si ga može priuštiti. Ako ništa drugo, sviđa mi se ideja i koncept.

Related posts

Revolucionarna vaga koja će te motivirati da gubiš kilograme

Marko Županić

Napiši komentar